Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

18 May 2017
Kategorija:
ostale vesti

“NAKULTIVIŠI SE!” – REGIONALNI EDUKATIVNI FESTIVAL U ORGANIZACIJI STUDENATA PRODUKCIJE AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU I UDRUŽENJA KULTUROCILIN

Kulturocilin poster 1

Festival edukativnog karaktera Nakultiviši se! koji u okviru udruženje Kulturocilin organizuje grupa diplomiranih i aktuelnih studenata katedre Produkcija u umetnosti i medijimaAkademije umetnosti u Beogradu,  okupiće i ovog proleća umetnike iz svih balkanskih zemalja, 27. i 28. maja u Dorćol platzu u Beogradu.

Studenti i svi gosti Festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, imaće prilike da učestvuju u edukativnim predavanjima najpriznatijih regionalnih umetnika.

Ideja festivala jeste otvaranje novih tema o procesu stvaranja umetnosti i dolaženje do novih odgovora i rešenja kako održati kulturu kao sastavni deo zajednice. Ovogodišnji slogan festivala je Sve je u redu, a moderatori programa su  Goran Jevtić, dramski umetnik i prof. glume na Akademiji umetnosti u Beogradu i Milena Bogavac, dramaturg.

Svoja iskustva o radu u oblastima pozorišne umetnosti i filma, sa publikom će podeliti Dragan Bjelogrlić, Rajko Grlić, Ante Tomić, Dino Mustafić, Ermin Bravo, Egon Savin, Andraš Urban, Sonja Vukićević, Ljubomir Bandović,  Irena Popović Dragović, Tanja Šljivar…O filmu, u filmu, na filmu i zbog njega, Pozorišni zid u regionu, samo su neke od tema o kojima će se pričati i polemisati na festivalu. Svi zainteresovani moći će da učestvuju u radionicama forum teatra, koje će voditi Marko Panajotović iz Reflektor teatra.

Poruka koju organizatori /Aleksandra Babić Sanja Ljumović, Damjan Knežević, Bisenija Mrdaković, Mina Korać i  Čarna Vučinić, producenti AU/ žele da poruče je Pitamo se da li je sve u redu, izlazimo iz svakodnevnice, podstičemo originalnost, budimo uspavanu hrabrost i raspravljamo o temama koje kulturu znače!

Festival je pokrenulo udruženje Kulturocilin, koje povezuje mlade, ohrabruje i podstiče njihovo umrežavanje i bodri hrabre iskorake. Projekat Nakultviši se! jedan je od deset pobednika konkursa Centrifuga/Klub Superste za 2016. u okviru programa Superste.net.

Sve je u redu! Dobrodošli!

Ulaz za sve je slobodan!

Nultog dana festivala, 26. maja u Dorćol platzu, publiku očekuje koncert benda Žene na ivici nervnog sloma  i velika žurka nakultivisanog đuskanja.

Sve o Festivalu možete pogledati na:

https://www.kulturocilin.com/

Kulturocilin poster

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub