Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

05 Feb 2018
Kategorija:
ostale vesti

Nagrada za tim profesora Popovića

Branislav Popovic

Na konkursu “Stazama Nikole Tesle” za najbolju inovativnu ideju za novi proizvod ili uslugu, profesor Akademije umetnosti Branislav Popović osvojio je sa timom svojih kolega i saradnika drugo mesto.

 

Nagrada je dodeljena za inovativnu ideju za novi proizvod „Govorni asistent – aplikacija za srpski i druge južnoslovenske jezike“, povodom obeležavanja 150 godina postojanja Saveza inženjera i tehničara Srbije.

 

Branislav Popović je istraživač, konsultant, razvojni programer, predavač i profesor, angažovan u sklopu većeg broja istraživačkih projekata u oblasti naprednih govornih tehnologija, obrade govora i slike, interakcije čovek-mašina, algoritama mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

Redovni je član Centra za vibro-akustičke sisteme i obradu signala (CEVAS), grupe za akustiku i govorne tehnologije, u statusu Centra izuzetnih vrednosti, akreditovanog od strane Nacionalnog saveta za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije.

20180202_140633

Docent je na Akademiji umetnosti u Beogradu od 2015. godine, i naučni saradnik na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

 

Nagrada „Stazama Nikole Tesle“ nastala je u cilju promocije istraživačkog duha, s namerom da podstakne inovatore u oblastima svih tehničkih struka. Dodeljuje se mladim inovatorima za najbolju inovativnu ideju čiji rezultat može da bude novi ili modifikovani proizvod ili usluga

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub