Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

07 Feb 2018
Kategorija:
ostale vesti

Učenici iz Slovenije posetili Akademiju umetnosti

cof

Sa velikim zadovoljstvom i prijateljskim uzbuđenjem, Akademija umetnosti je prve nedelje februara 2018. godine dočekala svoje goste iz Slovenije-učenike i profesore Srednje škole iz Radovljice.

 

Goste su dočekali i pozdravili dekan Akademije umetnosti u Beogradu, prof. Dragan Elčić i prodekan za nastavu prof. Milica Đurov. Dekan je zatim pozvao učenike na predavanja i radionice koje su specijalno osmisljene da bi naši gosti imali priliku da se što bliže, a u kratkom roku, upoznaju sa studijskim programima Akademije umetnosti.

 

Učenici škole iz Radovljice su se tokom višečasovnog gostovanja upoznali sa akreditovanim studijskim programima AUBG: TV i filmskom režijom, montažom, fotografijom i kamerom, muzičkom produkcijom i dizajnom zvuka, glumom i produkcijom u umetnosti i medijima.

cof

Predavanje prof. Elčića “O magiji filma i slobodi umetnosti” se spontano pretvorilo u dijalog, koji je naše goste zaintrigirao i motivisao na razgovor o životnim izborima, umetnosti uopšte, režiji, glumi, muzici…

 

U studiju za fotografiju i kameru, sa profesorom Miodragom Trajkovićem, naši gosti su prošli kroz radionicu fotografije i kamere, a u praktičnim vežbama osetili čari i uzbuđenja koja  snimanje sobom nosi.

3

cof

Zajedno sa svojim profesorima, u studiju za snimanje i dizajn zvuka, mlade kolege su čule predavanje profesora Borisa Šurlana, koji ih je upoznao sa studijskim programom.

2a

2

Radujemo se nastavku saradnje sa kolegama iz Slovenije.

 

 

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub