Kreativni studio Akademije umetnosti Beograd

radi za tebe svake subote od 14 do 17h, u Balkanskoj 21. Ukoliko voliš fotografiju, kameru, režiju, dizajn zvuka, muzičku produkciju, montažu, dođi i pridruži nam se!

Upis na studije u školskoj 2014/2015. godini

AKADEMIJA UMETNOSTI U BEOGRADU, fakultet sa akreditacijom i dozvolom za rad Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, poziva vas da UPIŠETE STUDIJE u školskoj 2014/2015. godini

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

Besplatne konsultacije za upis 2014/15.

Za sve buduće studente Akademije umetnosti Beograd konsultacije za upis u šk. 2014/2015. godinu su besplatne. Prijavljivanje za konsultacije vrši se u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na 1. spratu, 9-16h.

Akademija umetnosti – Uverenje o akreditaciji i Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI – i skoro punih godinu dana JEDINI – akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Bojan Zamurović

Advertajzing i dizajn, diplomirani student

Bojan Zamurović, diplomac Akademije umetnosti, uspešan je dizajner i autor vizuelnog identiteta brojnih muzičkih izdanja.

vesti


vidite nas


informator


studentski
servis


virtualna
tura