Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

28 Dec 2017
Kategorija:
ostale vesti

Akademija umetnosti na dobrotvornom balu

IMG_9672

Studenti glume, fotografije i kamere, montaže, produkcije i dizajna zvuka i produkcije u umetnosti i medijima su imali čast i zadovoljstvo da krajem novembra 2017. učestvuju na BELhospice dobrotvornom balu koji je režirao Milan Nešković, profesor na Akademiji umetnosti u Beogradu.

 

Dobrotvorni bal je događaj koji se proteklih 8 godina tradicionalno održava sa ciljem da podrži rad centra BELhospice u negovanju bolesnika.

 

Ove godine, 25. novembra, BELhospice je organizovao 8. BELhospice Charity Ball pod nazivom ˝Let’s bond for those in need˝ u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt.

IMG_9606

Tokom večeri predstavnici diplomatskog vrha i korporativnog sektora su imali priliku da uživaju u nastupima studenata Akademije umetnosti, a domaćini su bili Marija Kilibarda i Slavko Beleslin koji su zajedno ovo veče učinili nezaboravnim. U gotovo filmskom obrtu, pred kraj programa, voditeljski mikrofon je preuzeo Voja Nedeljković.

BelHospice by Natalija Kunic78

IMG_9632

Studenti glume su goste dočekivali u holu Kristalne dvorane, gde su poput tajnih agenata skretali gostima pažnju na mogućnosti učestvovanja u aukciji, da bi program otvorili izvodjenjem pesme “GoldenEye” iz istoimenog filma (r. Martin Campbell, 1995). Pesmu je uzivo izvela Teodora Sparavalo, praćena svojim kolegama sa klase koji su goste oduševili koreografijom profesorke Tamare Antonijević (scenske igre).

IMG_9650

Kolažom scena iz svih filmova o Bondu predstavila se katedra za montažu, praćena “live” izvodjenjem pesme “Fly me to the moon”, koju je izveo pijanista i student muzičke produkcije i dizajna zvuka Filip Dimitrijević.

 

IMG_9744

IMG_9743

O organizaciji svih studentskih tačaka su brinule studentkinje produkcije u umetnosti i medijima Emilija Vejić i Nevena Joksimović, a na samom događaju im se pridružila i Ivana Čvorović.

IMG_9608

Fotografi događaja su bile studentkinje fotografije i kamere Natalija Kunić, Emilija Popović, kao i Marija Antić, a snimatelji su bili Lazar Vučković, Ivana Milovanović i Marina Ilić.

Novosti, 20171126

Pogledajte video sa događaja (video: Lazar Vučković)

Više o događaju možete da pročitate ovde

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub