Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

29 Nov 2017
Kategorija:
ostale vesti

Akademija umetnosti obeležila svoju krsnu slavu Sv. Jovana Zlatoustog

!slava_2611_ph_teodora_tomic (15)

 

 

U nedelju, 26. Novembra 2017. godine Akademija umetnosti je obeležila svoju krsnu slavu Sv. Jovana Zlatoustog.

Svečanost su svojim prisustvom uveličali visoki inostrani zvaničnici, NJKV knjeginja Jelisaveta Karađorđević, značajni umetnici, gosti iz sveta kulture, kao i profesori sa studentima Akademije umetnosti u Beogradu.

Obred rezanja slavskog kolača je po blagoslovu Njegove Svetosti Patrijarha srpskog G. Irineja, obavio Njegovo Preosveštenstvo vikarni Episkop moravički G. Antonije uz crkveno pojanje hora pod dirigentskom palicom Bratislava Prokića.

Domaćin svečanosti, predsednik Akademije umetnosti u Beogradu, gospodin Dušan Đoković je pozdravio goste poželevši im dobrodošlicu.

 

!Slava_26.11.2017_ph_Katarina_Cuk (6)  !Slava_26.11.2017_ph_Katarina_Cuk (3) !Slava_26.11.2017_ph_Katarina_Cuk (4) ! slava_2611_ph_teodora_tomic

!slava_2611_ph_teodora_tomic (2)

 

fotografije:

Katarina Ćuk, Teodora Tomić i Tamara Antonović

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub