Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

06 Jun 2018
Kategorija:
ostale vesti

AKADEMIJA UMETNOSTI PRED VRATIMA OSKARA

Obelezeni

Flm “Obeleženi” Jovana Dopuđa, studenta treće godine Akademije na smeru Filmska i televizijska režija i montaža, biće prikazan u programu Short Documentary Competition festivala OFF – najstarijeg i naprestižnijeg filmskog festivala u Danskoj.

Pobednik ovog programa direktno ulazi u kvalifikacije za nominacije za Oskara. OFF je jedini danski Oscar-qualifying filmski festival, a pored pomenute selekcije u kojoj će biti prikazan film “Obeleženi”, pobednici Glavnog programa, Selekcije danskog filma i Animiranog filma, takođe ulaze u kvalifikacije za nagradu Oskar.

U maju je Aleksandar Milenković, apsolvent na Akademiji umetnosti u Beogradu, dobio na Redline international film festivalu u Kanadi nagradu za montažu studentskog filma “Obeleženi”, dok je Jovan Dopuđ na festivalu “Zlatna Buklija” dobio nagradu za režiju.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub