Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

15 Jun 2017
Kategorija:
ostale vesti

ANĐELKO BEROŠ – DIPL. GLUMAC AKADEMIJE UMETNOSTI IZ BEOGRADA BRANI MASTER RAD PREDSTAVOM “POSLEDNJA ŠANSA”

Poslednja sansa-1

Master specijalistički rad “Poslednja šansa” Anđelka Beroša, diplomiranog glumca Akademije umetnosti u Beogradu biće predstavljen, u nedelju 18. juna 2017. godine, na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u 20.30 časova,  a dan kasnije, u ponedeljak 19. juna, u pozorištu “Dadov”, u 20 časova.

U ovom projektu Anđelko se prvi put pojavljuje u ulozi reditelja, dramaturga, pedagoga i glumca.

Predstava je nastala je kroz radioničarski rad i nesebično davanje kolega glumaca na departmanu Primenjeno pozorište /dramska pedagogija/.

Reč je o edukativnom pozorištu, a tema predstave “Poslednja šansa” je emigracija.

Kolektiv Akademije umetnosti u Beogradu čestita Anđelku Berošu na završetku master studija i izuzetnom profesionalnom postignuću!

Ulaz je slobodan!

Dobrodošli!

Andjelko 1

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub