Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

13 Mar 2018
Kategorija:
ostale vesti

AUDICIJA ZA STUDENTSKI FILM DORE JUNG “Ne tako drugačiji”

Dora Jung

Pozivaju se mladići i devojke, studenti glume, od 20-24 godine na kasting za sve uloge u studentskom filmu Dore Jung “Ne tako drugačiji”.

Film kroz odnos dva brata i izazove različitih okolnosti odrastanja govori o mladim ljudima u Beogradu 2018. Prikazujući dva dijametralno drugačija sveta, dve mladosti koje još uvek traže svoj identitet, a prihvatanjem različitosti junaci dolaze do ličnih istina koje će približiti njihova dva, ipak, ne tako različita sveta.

Audicija će biti održana u petak 16.marta 2018. u terminu od 17h do 18h u sobi 22 u prostorijama Akademije umetnosti u Nemanjinoj 28.

Za audiciju je potrebno pripremiti jedan monolog ili pesmu po izboru.

Zainteresovani mogu i da se prijave putem mejla dorkajung@gmail.com i da dobiju deo scenarija na kom će se na audiciji raditi.

Za više informacija možete kontaktirajte i Doru Jung na +381693500255

O autorki: Dora Jung je rođena 1997. godine na Krfu u Grčkoj. Završila je dve godine pripremnog i tri godine profesionalnog programa baletske škole u Beogradu, a potom Sportsku gimanziju (Opšti smer).

Trenutno je studentkinja druge godine digitalnih umetnosti na Fakultetu za medije i komunikacije. Na prvoj godini fakulteta je došla u bliži dodir sa filmom i, kako kaže, tu se pronašla. Želeći da upiše filmske studije u inostranstvu odabrala je Njujoršku filmsku akademiju (NYFA) gde je aplicirala za mnoge stipendije kako bih sebi omogućila tako skupo obrazovanje. Dobila je stipendiju Njujorške filmske akademije i grada Njujorka za internacionalne studente koji dolaze iz siromašnijih zemalja Evrope i stipendiju za talenotovane studente.

Mentori tokom izrade scenarija za film “Ne tako drugačiji” su Vuk Ršumović, reditelj, scenarista i profesor i Milica Stojanović, rediteljka i diplomirana studentkinja Akademije umetnosti u Beogradu.

 

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub