Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

16 Mar 2017
Kategorija:
ostale vesti

DIPLOMIRANI GLUMCI AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU PREMIJERNO U PREDSTAVI “KIR JANJA” NA VELIKOJ SCENI “AKADEMIJE 28″

Plakat Kir-Janja1

Kultno delo “Kir Janja”, Jovana Sterije Popovića, u produkciji Okret Teatra, u kojem glavne uloge tumače diplomirani glumci Akademije umetnosti u Beogradu biće premijerno  izvedena u sredu, 16. marta 2017. godine,  na Velikoj sceni “Akademije 28″, u Beogradu, u 20 časova.

Uloge:

Marko Nikolić,

Danijela Tanasković,

Marija Ćeranić,

Milan Vranešević i

Nikola Krneta.

Na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu originalnu muziku, glumci su oživeli živopisne likove kojima je Sterija opisao stanje u društvu ali i ismejao loše karakterne osobine ljudi.

Predstava je do sada je sa velikim uspehom izvedena u mnogim gradovima Srbije kao i u Mađarskoj.

Dobrodošli!


DKSG  Kir Janja

Plakat-726x1024

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub