Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

14 May 2018
Kategorija:
ostale vesti

Diplomska predstava Aleksandre Arsenić ‘Beograd – Berlin’

diplomacakademijegrafika

Diplomska predstava ‘Beograd – Berlin’ studentkinje glume Akademije umetnosti u klasi prof. Mirjane Karanović biće izvedena 15. maja od 20.30 lasova na Sceni Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu.

Predstava u kojoj igraju Aleksandra Arsenić i Saša Nićiforović nastala je po tekstu Maje Pelević. Mentor je prof. Mirjana Karanović, Isidora Simijonović je glas sa razglasa, Jelena Ćuruvija Đurica i Damjan Kecojević su saradnici, organizatorka je Mina Minović.

Putujući od Beograda do Berlina, dvoje mladih ljudi kreću skrivenim putevima svoje duše i tako, pronašavši neke zaboravljene delove sebe, putuju jedno ka drugom, konstantno smanjujući mentalni jaz koji ih razdvaja. Strahovi, neuspesi i nedostatak snage da se odupremo stazama koje nas nose u obamrlost, problemi su sa kojim se susreću i bore ONA i ON.

 

 

 

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub