Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

10 Feb 2017
Kategorija:
ostale vesti

DIPLOMSKI RADOVI MARINE UZELAC I DEVONA JOKIĆA I ISPITNI FILMOVI STUDENATA I GODINE FILMSKE I TV REŽIJE, U SUBOTU 11. FEBRUARA 2017, OD 16h. U PLAVOJ SALI

Najava za studentske filmove

Diplomski filmovi  Marine Uzelac i Devona Jokića, studenata katedre Filmske režije biće prikazani u subotu, 11. februara 2017. godine, u Plavoj Sali /Nemanjina 28/, sa početkom od 16 časova.

Ispitni filmovi studenata I godine katedre Filmske i televizijske režije, biće prikazani u nastavku, 11. februara 2017. godine, u Plavoj Sali /Nemanjina 28/.

Prisutni će moći da pogledaju ostvarenja:

Dobro došli!

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub