Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

06 Oct 2017
Kategorija:
dogadjaji na akademiji
ostale vesti

Dobrodošli na književno umetničko veče povodom 125 godina od rođenja Ive Andrića

Tihomir Stanic Ivo Andric

Akademija umetnosti u Beogradu Vas poziva na obeležavanje 125 godina od rođenja našeg nobelovca, književnika Ive Andrića.

U ponedeljak, 9. oktobra 2017. godine dramski umetnik i profesor Akademije umetnosti u Beogradu, Tihomir Stanić govori odlomke iz romana „Na Drini ćuprija“ u Plavoj sali, sa početkom u 15h, Nemanjina 28.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

Ivo andric pozivnica knjizevno vece

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub