Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

08 Sep 2017
Kategorija:
ostale vesti

DR JOVANA NIKOLIĆ-PROF. AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU SA PROJEKTOM “CRNA SVADBA” NA FESTIVALU DOK LAJPCIG

DOK Leipzig 1

Dr Jovana Nikolić, prof. Akademije umetnsoti u Beogradu, sa projektom koji producira –  “Crna svadba”, koji je uvršten u pet najboljih svetskih dokumentarnih projekata, naći će se na festivalu DokLajpcig.

DokLajpcig je objavio selekciju novih pet vizionarskih projekata, koje su predstavnici ovog prestižnog festivala, nakon šest meseci traganja po svetu, izabrali i bez novčane nadoknade direktno plasirali za predstojeći DOK Co-Pro market.

Među ovih pet projekata našao se i domaći projekat dokumentarnog filma Crna svadba, reditelja Dragana Nikolića, u produkciji Jovane Nikolić, prof. Akademije umetnosti.

Crna svadba je odabrana kao jedan od najboljih projekata iz čitavog sveta i kao najbolji projekat BDC Discoveries, kako je objavljeno na portalu DokLeipziga.

Projekat Crna svadba je podržan na konkursu za sufinansiranje razvoja scenarija Filmskog centra Srbije, a pre nagrade na BDC Discoveries, selektovan je i prezentovan i na programima Producer on the Move u Kanu, Berlinale Talents i FEST Forward.

DOK Co-Pro market okuplja najznačajnije aktuelne finansijere dokumentarnih i animiranih filmova, u smislu urednika programa velikih televizija i kupaca programa za sve uticajnije platforme, predstavnika fondova, producenata, distributera i programera festivala, a ove godine održaće se 30. i 31. oktobra.

Kolektiv Akademije umetnosti u Beogradu čestita prof.  dr Jovani Nikolić, na ovom izuzetnom profesionalno postignuću!

Više informacija možete pogledati na sledećem linku http://www.dok-leipzig.de/en/festival/festival-news?start:int=0

Crna svadba 2

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub