Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

05 Apr 2018
Kategorija:
ostale vesti

Dušan Đoković dobitnik nagrade Grand prix “Zlatna buklija”

Dusan Djokovic

Dušan Đoković, direktor Akademije umetnosti u Beogradu, ovogodišnji je dobitnik nagrade Grand prix “Zlatna buklija” za životno delo Međunarodnog festivala dokumentarnog filma “Zlatna buklija” u Velikoj Plani.

Festival, koji okuplja najbolje autore kratkometražnih filmova, reportaža i dokumentaraca u regionu, ove godine će se održati 13. put.

Takođe, među nagrađenim autorima ove godine je i Jovan Dopuđ, student Akademije umetnosti, koji je dobio nagradu za režiju studentskog filma “Obeleženi”.

Međunarodni festival dokumentarnog filma “Zlatna buklija” u Velikoj Plani biće održan danas, 27. aprila, a nagrade će biti uručene večeras.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub