Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

04 Sep 2018
Kategorija:
ostale vesti

Film “PUZZLE”, Aglaje Filipović na festivalu u Nju Džersiju

Aglaja Filipovic - PUZZLE

Kratki igrani film Aglaje Filipović sa prve godine osnovnih studija režije Akademije umetnosti – “PUZZLE” ušao je u zvaničnu selekciju NewarkIFF Youth Festivala u Nju Džersiju.

 

U filmu Puzzle dve mlade glumice, od kastinga preko niza životnih situacija, stvaraju svoje psihološke slike. Dva temperamenta, dva karaktera s istim ciljem.

 

Uloge tumače: Gordana Djokić, Jovana Dragaš, Aleksandra Arsenić i Aleksandar Stoimenovski

 

Film može da se pogleda: https://vimeo.com/aglajafilipovic/puzzle

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub