Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

09 May 2018
Kategorija:
ostale vesti

Glumac Igor Đorđević i rediteljka Milica Kralj novi profesori Akademije

Milica Krallj_Igor Djordjevic

Sa velikim ponosom i izrazitim profesionalnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da su Igor Đorđević, glumac Narodnog pozorišta i dobitnik svih prestižnih glumačkih nagrada, među kojima i dve Sterijine, i naša poznata nagrađivana rediteljka Milica Kralj, postali profesori Akademije umetnosti u Beogradu. Oni će voditi klasu glumaca 2018/2019.

Filmski, pozorišni i televizijski glumac Igor Đorđević završio je Pozorišnu akademiju u Novom Sadu u klasi Vide Ognjenović. Od 2002. godine je stalni član Narodnog pozorišta u kome je odigrao brojne zapažene uloge. imao je zapaženu uloge u filmu “Đavolja varoš” i u serijama “Nepobedivo srce” i “Zvezdara”. Za svoj umetnički rad dobio je veliki broj priznanja.

Milica Kralj je diplomirala pozorišnu i radio režiju na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti 1998. predstavom „Silvija“. Režirala je veliki broj predstava, između ostalog: „Bedni ljudi“, „Brana“, „Skapenove spletke“, „X + Y = 0“, „Plinska svetlost“, „Mačak u čizmama“, „Baron Lagiša“, „Sebični princ“, „Gospođa ministarka“, „Čudo u Šarganu“… Iza nje su i brojne nagrade.

 

Milica Krallja_Igor Djordjevic

Foto: Tamara Antonović

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub