Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

12 Apr 2017
Kategorija:
ostale vesti

HANI SELIMOVIĆ – DIPL. GLUMICI AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU NAGRADA “MILIVOJE ŽIVANOVIĆ” NA 22. GLUMAČKIM SVEČANOSTIMA U POŽAREVCU

Hana selimovic nagrada-1

Hana Selimović diplomirana glumica Akademije umetnosti u Beogradu, ovogodišnja je dobitnica nagrade „Milivoje Živanović” koja joj je uručena na 22. Glumačkim svečanostima, posvećenim bardu srpskog glumišta rodom iz Požarevca. Glumica je nagrađena za ulogu Saše u predstavi „Ivanov”.

„Hana Selimović predstavila je lik klasika dramske literature Čehova savremenim glumačkim metodama, braneći osnovnu nit ove značajne, umetničke i kompleksne uloge. Njena iskrenost, izražavanje, njena posvećenost u interpretaciji i emociji, išla je uzlaznom, nekad i eruptivnom linijom osvećenja ovog značajnog lika”, navodi se u obrazloženju koje je pročitala predsednica žirija Ana Sofrenović.

U žiriju su pored glumice Ane Sofrenović, bili i glumac Mihajlo Miša Janketić i teatrolog Milovan Zdravković.

Hana Selimović diplomirala je Glumu 2009. godine na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Nebojše Dugalića.

Kolektiv Akademije umetnosti u Beogradu čestita Hani na ovom priznanju i izvanrednom profesionalnom postignću.

hana nagrada 05a

hana nagrada 04a

Hana nagrada 03a

Hana 1

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub