Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

27 Dec 2017
Kategorija:
ostale vesti

Ispit studenata II godine glume u JDP-u

photo@katarina cuk21

 

 

 

Pred prepunom salom Jugoslovenskog dramskog pozorišta, na sceni III sprat je u nedelju 17. decebra 2017. godine održan je ispit studenata II godine glume u klasi profesorke Dragane Varagić.

 

Studenti profesorke Varagić i profesora Predraga Stojimenovića su u dvočasovnom ispitu izveli program kojim su, ne samo da su svoje profesore ostavili zadovoljnima, nego je i publika izašla sa osećajem kakav se nosi posle repertoarskih predstava i sa utiskom da stasava još jedna generacija glumaca sa Akademije umetnosti koja će ostaviti značajan glumački trag na ovim prostorima.

 

Klasu II godine glume čine: Tamara Milošević, Rade Vulin, Kristina Milosavljević, Jovana Popović, Aleksandar Stojić, Aleksandar Ranković, Andrijana Mećava, Predrag Vasić, Teodora Sparavalo, Tina Čavor, Ivana Zečević i Tanasije Ćakić.

 

photo@katarina cuk20photo@katarina cuk2

photo@katarina cuk6

photo@katarina cuk10

photo@katarina cuk18

photo@katarina cuk17

photo@katarina cuk22

 

fotografije: Katarina Ćuk

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub