Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

24 Nov 2017
Kategorija:
ostale vesti

Miloš Golubović, student III godine produkcije, dobio pohvalu Narodnog pozorišta kao spoljni saradnik

milos

Svečanim programom na Velikoj sceni, a povodom 149 godina postojanja Narodnog pozorišta u Beogradu, dodeljena su godišnja priznanja za umetničke i radne rezultate.

Sa velikim zadovoljstvom smo primili vest da je student III godine produkcije na Akademiji umetnosti u Beogradu, Miloš Golubović dobio pohvalu Narodnog pozorišta kao spoljni saradnik.

Javne pohvale se dodeljuju po odluci Upravnog odbora, za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja, za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu, za sezonu 2016/2017.

Pohvale, kao i druga priznanja koja se dodeljuju članovima i saradnicima Narodnog pozorišta, su uručene na svečanosti proslave Dana Narodnog pozorišta, 22.11.2017.

„Želimo da predstavimo ono najbolje što imamo, da premijerno izvodimo dela domaćih autora i potvrdimo svoje važno i dominantno mesto u srpskoj kulturi. Verujem da će to biti period kojeg ćemo se kasnije veoma rado sećati“, poručio je upravnik Narodnog pozorišta, Dejan Savić.

Više pročitajte na portalu Narodnog pozorišta u Beogradu https://www.narodnopozoriste.rs/narodno-pozoriste-u-beogradu-obelezilo-149-godina-postojanja-1

(fotografija preuzeta sa portala Narodnog pozorišta)

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub