Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

19 May 2017
Kategorija:
ostale vesti

NEMANJA MIHAJLOVIĆ- STUDENT MUZIČKE PRODUKCIJE I DIZAJNA ZVUKA KOMPOZITOR PREDSTAVE “SNEŽNA KRALJICA”

Nemanja Mihajlovic

Nemanja Mihajlović, student I godine katedre Muzičke produkcije i dizajna zvuka Akademije umetnosti u Beogradu, komponovao je muziku za predstavu “Snežna kraljica”, koja će premijerno biti izvedena u Pozorištu lutaka “Pinokio”, u nedelju, 21. maja 2017. godine, sa početkom u 20 časova.

“Snežna kraljica” nas uči da su vera, prijateljstvo i ljubav najveće dragocenosti u životu i da uz hrabrost, požrtvovanje, rad, iskrenost, skromnost i dobrotu život dobija pun smisao.

Dramaturg: Evgenij Švarc (Po motivima Andersenovih priča)

Režija: Ferid Karajica

Kompozitor: Nemanja Mihajlović

Muzika je rađena kao spektakl, čijom atmosferom predstava dobija novu dimenziju i emociju, oslikavanjem mistične šume, dvorca, produhovljenosti Snežnog jelena, oštrine Ledenog kraljevstva… Korišćenjem gudača, limenih duvača, harfe i ostalih simfonijskih instrumenata, muzika spada u domen klasične. Obeležena je prepoznatljivim songom u jazz funk maniru.

Dobrodošli!

Snezna kraljica

Nemanja Mihajlovic 2

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub