Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

14 Feb 2017
Kategorija:
ostale vesti

NOVI DOKUMENTARNO-IGRANI TV FILM “SAMO NAS LJUBAV MOZE SPASITI” HADŽI ALEKSANDRA ĐUROVIĆA PREMIJERNO 19. FEBRUARA NA TELEVIZIJI STUDIO B

SNLJMS POSTER 1

“Samo nas Ljubav može spasiti” je novi film Hadži Aleksandra Đurovića, dipl. reditelja Akademije umetnosti u Beogradu, koji će biti premijerno prikazan na RTV Studio B, u nedelju, 19. februara 2017. godine u 21:05.

“Samo nas Ljubav može spasiti” je dokumentarno-igrani televizijski film, inspirisan romanom “Onda je došla Dobra Vila” Ljiljane Habjanović Đurović, koja potpisuje i scenario filma koji govori o porodici i ljubavi, ali i svim opasnostima današnjeg društva kojima su izloženi najmlađi, sa posebnim osvrtom na delovanje sekti.

U razgovorima sa autorkom romana, Mitropolitom Porfirijem i policijskim savetnikom g. Lukovićem, reditelj otkriva kako prepoznati znake, razjasniti pojmove i prevenirati sektno delovanje u našoj okolini.

Kroz igrane delove – filmovane odlomke romana “Onda je došla Dobra Vila”, glumica Kalina Kovačević gledaoce, u ulozi majke, vodi kroz strepnje glavne junakinje i intimnu porodičnu dramu koja se odigrava između majke i sina.

snljms kadar a

Intervju sa Hadži Aleksandrom možete pogledati ovde:

  

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub