Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

07 Sep 2018
Kategorija:
ostale vesti

„Obeleženi“ osvaja svet

odense

Veličanstveni uspesi našeg studenta III godine FTV režije Jovana Dopuđa, sa dokumentarnim filmom „Obeleženi“!

Film „Obeleženi“ Jovana Dopuđa izabran je među 15 najznačajnijih ostvarenja kratkog metra na ovogodišnjem OFF – Odense International Film Festivalu u Danskoj – kvalifikacija za nagradu Oskar u kategoriji kratkog metra.

Do sada, film je osvojio nagrade za najbolji dokumentarni film: „Redline International Film Festival“ u Torontu, Velikoj Plani, „Cyprus International Film Festival – Golden Aphrodite“ na Kipru, „Sax International Film Festival“, Alicante (Španija).

Slede pozivi i na sledeće festivale: „Fresh student Media awards“, Kardif, „Ischia Film Festival“, Italija, „Diversions International film festival“, Zagreb, „International EkoFilm festival“, Poljska, Kansas International film festival, Kanzas City, Tuzla film festival, Palena Film Festival, Italija.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub