Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

12 Apr 2018
Kategorija:
ostale vesti

Opelo i sahrana Vojkana Gostiljca u petak, 13. aprila, na groblju Lešće

vojkan

Snimatelj Vojkan Gostiljac, naš kolega i nekadašnji profesor, veliki profesionalac i divan drug, preminuo je nedavno u Beogradu.

Vojkan je bio vrstan snimatelj i odličan pedagog. Iza sebe je imao bogatu i veoma uspešnu karijeru, radio je na mnogobrojnim filmskim, serijskim i TV projektima. Među najznačajnijim je njegova saradnja sa Zdravkom Šotrom na njegovim serijama i filmovima, od “Lajanja na zvezde” pa do “Ivkove slave”.

Njegovim preranim odlaskom srpska kinematografija izgubila je velikog profesionalca, a njegovi prijatelji, sin i supruga Tatjana divnog čoveka.

Opelo će biti održano u petak, 13. aprila, u 13 časova, u crkvi Sv. Jovana Milostivog na groblju Lešće u Beogradu, sahrana je u 14 časova.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub