Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

07 Mar 2018
Kategorija:
ostale vesti

Oskarovac sa Akademije

Vuk Despotovic

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je Vuk Despotović, koji je 2006.  godine završio na našoj Akademijii smer Produkcija u umetnosti i medijima, član ekipe filma “Blade Runner 2049″ koja je osvojila Oskara za vizuelne efekte! Čestitamo!

Vuk trenutno živi u Kanadi gde radi kao Senior Production Coordinator u kompaniji Stereo D LLC. Nakon Akademije završio je master u Španiji na Universidad Carlos III de Madrid.

Pored filma “Blade Runner 2049″, Vuk je radio i na drugim poznatm ostvarenjima kao što su “Star Wars: The Last Jedi”, “Thor: Ragnarok”,  “War for the Planet of the Apes” i drugima.  Spisak filmova na kojima je radio možete pronaći u okviru online baze IMDb.

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub