Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

28 Jun 2018
Kategorija:
ostale vesti

Predavanje poznatog kanadskog pisca Verna Tiesena, pozorišna predstava u Pinokiju

WWPT-logo_square-balck

Pozivamo vas na predavanje Verna Tiesena, poznatog kanadskog pisca i umetničkog direktora pozorišta Workshop West Playwrights Theatre u Edmontonu. Predavanje, koje će biti na temu kanadskog pozorišnog modela sa produkcijskog aspekta uz aktuelnu tematiku, biće održano u Hotelu Tulip In u Zemunu u petak, 29. juna, u podne.

Iste večeri od 20 časova u pozorištu Pinokio biće izvedena predstava “Kafe Cerka” pozorišta Workshop West Playrights Theatre.

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub