Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

10 Apr 2017
Kategorija:
ostale vesti

PREDSTAVA “MEDVED” USPEŠNA U HRVATSKOJ – VEČERAS PREMIJERNO U BEOGRADSKOM “DADOV-u”

Medved

Posle uspešnog gostovanja pozorišne predstave “Medved” u Umagu /Republika Hrvatska/, u izvođenju i adaptaciji Milice Burazer, Ane Jovanović i Borisa Mitrovića, studenata završne godine glume Akademije umetnosti u Beogradu, naši mladi glumci sa svojim pozorišnim projektom premijerno nastupaju večeras, u Dadovu, od 20 časova.

Komedija “Medved” izvedena je pred punom dvoranom u pozorištu u Umagu – Pučkom otvorenom učilištu, 16. marta 2017. godine. Jedan deo ove komedije mladi glumci radili su na drugoj godini studija, nakon čega su odlučili da urade čitavu predstavu.

“Medved” je komedija u jednom činu, koja tretira ljubavni odnos dvoje tvrdoglavih i džangrizavih ljudi, koji uz odbijanje i sukob na kraju svedoče o jedinoj, iskonski važnoj stvari u životu – ljubavi. Savremen pristup delu, sa univerzalnom temom kao i oživljavanjem nekadašnjih ljudi i problema, prepoznatljivi su i danas. Uz dvoje glavnih likova, pojavljuje se i lik batlera, koji kao i obično nedužno strada, bivajući šikaniran kao treća, suvišna osoba.

Čehov – van epohe, u interakciji sa ljudima, savremen, shvatljiv, duhovit!

Čehova u 21. veku dočaraće 10. aprila 2017. i domaćoj publici Milica, Ana i Boris!

Dobrodošli!

Medved 1

Medved 2

Medved 3

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub