Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

16 Mar 2018
Kategorija:
ostale vesti

Profesor Branislav Popović dobitnik priznanja za inovaciju Saveza inženjera i tehničara Srbije

BP

Branislav Popović, profesor na Katedri za muzičku produkciju i dizajn zvuka naše Akademije, osvojio je nagradu za drugoplasiranu inovativnu ideju za novi proizvod ili uslugu na konkursu „Stazama Nikole Tesle“, koji je organizovao Savez inženjera i tehničara Srbije u sklopu obeležavanja 150 godina postojanja.

Profesor je priznanje dobio za projekat “Govorni asistent – aplikacija za srpski i druge južnoslovenske jezike” na kojem radi u timu sa Edvinom Pakocijem i Sinišom Suzićem. Radi se o aplikaciji kompanije AlfaNum pod nazivom „Axon – Voice Assistant“ (AVA), koja omogućava izdavanje glasovnih komandi pametnom telefonu (kao Google Talk ili Siri).

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub