Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

13 Apr 2018
Kategorija:
ostale vesti

Projekat ‘Crna svadba’ profesorke Jovane Nikolić u programu Focus Serbia u Nionu

Nion

Profesorka Akademije Jovana Nikolić, glavni producent filma “Crna svadba”, predstaviće zajedno sa rediteljem Draganom Nikolićem, projekat Prababa produkcije, u okviru programa Focus Serbia na festivalu Vision du Reel, koji će se ove godine održati u periodu od 13. do 21. aprila u Nionu.

U okviru istog programa biće predstavljeno još četiri reprezentativna projekta domaćih autora i producenata, i to projekat “Dosije Labudović” Mile Turajlić, “Pejzaži slobode” Marte Popivode, “Srećan Božić, Yiwu” Mladena Kovačevića i “Svi tragaju za onim što nemaju” Stefana Maleševića.

Više o programu Focus Serbia možete pronaći OVDE

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub