Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

03 Mar 2017
Kategorija:
ostale vesti

PROMOCIJA KNJEGE “RADE MARKOVIĆ – POSLEDNJA DECENIJA”, 07. MARTA NA KOLARCU

Naslovna Rade Markovic

Promocija knjige “Rade Marković – poslednja decenija” biće upriličena u utorak 07. marta 2017. godine, u maloj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sa početkom, u 19.30 časova.

O knjizi će, između ostalih, govoriti i prof. dr Vesna Krčmar, profesorka Istorije svetske drame i pozorišta i Istorije srpske drame i pozorišta na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Rade Marković kao jedan od naših najvećih dramskih umetnika i najpostojanijih imena srpskog glumišta, na filmu je odigrao 81 ulogu; u televizijskim dramama, serijama i drugim emisijama 62 uloge, učestvovao je u 186 radio drama, a na pozorišnim scenama ostvario je ukupno 96 uloga.

Kao profesor glume Akademije umetnosti u Beogradu  Rade Marković je izveo jednu klasu glumaca 1997. godine.

R. Markovic, plakat Kolarac

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub