Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

11 Jun 2018
Kategorija:
ostale vesti

Redakcija školskog programa RTS-a traži glumce za dve glavne uloge

RTS_logo

Redakcija školskog programa RTS-a priprema igranu seriju “Muke jednog Lava” (12 x 13 min). Radi se o seriji koja je namenjena osnovnoškolskom uzrastu, a tema je istorija svakodnevnog života. Snimanje je planirano za drugu polovinu septembra 2018.

Redakcija traži glumce za dve glavne uloge (dečak i devojčica – tinejdžeri) i poziva sve zainteresovane studente da posalju svoju sliku i CV na email mukejednoglava@rts.rs

Neveden rok za prijavu je 18. jun 2018. uz napomenu da će prijavljeni kandidati biti naknadno obavešteni o datumu kastinga.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub