Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

11 May 2017
Kategorija:
ostale vesti

“SEĆANJE NA LEONARDA KOENA” – PERFORMANS STUDENATA GLUME AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU U SARADNJI SA AMABASADOM KANADE U SRBIJI

Najavna Koen-1

Studenti prve godine Glume Akademije umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragane Varagić i Predraga Stojmenovića izveli su performans pod nazivom “Sećanje na Leonarda Koena”,  u Kanadskoj ambasadi u Beogradu, u čast sećanja na nedavnog preminulog velikog kanadskog pesnika, pisca i kantautora, u sredu, 10. maja 2017. godine, u 19 časova.

Odabranoj publici su se obratili Nj.E. Ambasador Kanade u Republici Srbiji  Filip Pinington, Dušan Đoković, predsednik Akademije umetnosti u Beogradu, Vladislav Bajac književnik, izdavač i Koenov lični prijatelj i Dragana Varagić, prof. glume AU i reditelj ovog događaja.

Uloge:

 1. Aleksandrar Ranković
 2. Aleksandar Stojić
 3. Andrija Mećava
 4. Barbara Popa
 5. Ivana Zečević
 6. Jovan Popović
 7. Kristina Milosavljević
 8. Predrag Vasić
 9. Rade Vulin
 10. Tamara Milošević
 11. Tanasije Ćakić
 12. Teodora Sparavalo
 13. Tina Čavor

 

Reditelj:
Dragana Varagić

Asistent reditelja:
Predrag Stojmenović

Dramaturgija:
Ljubinka Stojanović

Kostimograf:
Lara Popović

Tehnika:
Zoran Đorđević
Saša Anđelković

Organizator:
Nevena Joksimović

Program možete pogledati ovde: Leonard Coen

DSC_0025a

IMG_9279a

IMG_9315a

IMG_9297a

IMG_9240a

Fotografije: Marina Ilić i Ivana Milovanović

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub