Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

06 Sep 2017
Kategorija:
ostale vesti

SRPSKI KANDIDAT ZA OSKARA I PROF. MIRJANA KARANOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI FILMA “REKVIJEM ZA GOSPOĐU J”

Mira Karanovic 1

Film “Rekvijem za gospođu J”, srpski je kandidat za nagradu Oskar, odlučila je Akademija filmske umetnosti i nauke Srbije.

Glavnu ulogu u “Rekvijemu za gospođu J” igra Mirjana Karanović, profesorka glume na Akademiji umetnosti u Beogradu i jedna od naših najistaknutijih dramskih umetnica.

Film Bojana Vuletića je crnohumorna drama koja gledaoca ostavlja sa gorkim ukusom, zaleđenog osmeha i suznih očiju.

Film prati skromnu sredovečnu ženu i bivšu administrativnu službenicu koja na godišnjicu smrti svog supruga planira da se ubije. Ali, u zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to postaje veoma  komplikovano, jer je živeti u tranziciji komplikovano. Umreti je još komplikovanije.

Film “Rekvijem za gospođu J” zatvoriće ovogodišnji Pančevo film festival.

Rekvijem III a

Rekvijem IIa

Rekvijem a

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub