Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

12 Mar 2018
Kategorija:
ostale vesti

Studenti Akademije učestvovali u Showcase-u na Sceni ‘Raša Plaović’

showcase

Institut za umetničku igru predstavio je premijerno  11. marta na Sceni “Raša Plaović” plesni projekat “Showcase”.

Prikazane su koreografske minijature studenata Master studija “Transition dance company ” i studenata III godine, koje su nastale u radu s respektabilnim koreografima i gostujućim predavačima Dagmar Dachauer, Maciejom Kuzminskim i Emom Janković.

Projekat “Showcase”, koji su podržli Austrijski kulturni forum i Fakultet za inženjerski menadžment, uz tehničku podršku studenata Akademije umetnosti, predstavlja izbor radova u formi koreografskih minijatura.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub