Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

Stari studijski programi, prestanak statusa studenta

Rok za završetak studija po starim programima

 

Poštovane kolege,

Obaveštavamo vas da je članom 148. Zakona o visokom obrazovanju (“Sl.glasnik RS” br. 88/17) uređeno da studenti upisani na osnovne studije do 10. septembra 2005. godine mogu zavšiti te studije najkasnije do kraja školske 2017/2018. godine.

Ukoliko do kraja školske 2017/2018. godine ne završite upisane studije, status studenta će vam u skladu sa odredbama Zakona o visokom obrazovanju prestati sa danom 30. 9. 2018. godine.

U želji da upisane studije uspešno i u roku završite, srdačno vas pozdravljam,

 

Šef studentske službe,
Gordana Jovanović


vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub