Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

29 Dec 2017
Kategorija:
ostale vesti

Studentski klub KLAPA-otvaranje

Coffee can improve energy levels and make you smarter-2

Pozivamo vas na otvaranje studentskog kluba «KLAPA»

 

U prostorijama našeg kafe kluba na adresi Maršala Birjuzova 12, samo dan pre nego što zakoračimo u Novu 2018. Godinu, otvara se novi prostor u kojem će studenti i profesori Akademije umetnosti, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama moći da uživaju u dobroj i osveženoj atmosferi akademskog kluba.

 

Vidimo se u klubu «Klapa»

30.12.2017. godine od 18h

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub