Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

12 Apr 2017
Kategorija:
ostale vesti

TAMARA GRUJIĆ – STUDENTKINJA PRODUKCIJE AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU NAGRAĐENA ZA DOBROČINSTVO, HUMANOST I DRUŠTVENU ODGOVRNOST

Tamara - 1

Autorka emisije “S Tamarom u akciji” Tamara Grujić, studentkinja Produkcije u umetnosti i medijima Akademije umetnosti u Beogradu, dobitnica je nacionalnog priznanja “Statueta Kapetan Miša Anastasijević” – za dobročinstvo, humanost i društvenu odgovornost.

Svečanost dodele priznanja ovogodišnjim laureatima bila je u petak, 7. aprila 2017. godine, u Svečanoj sali Matice Srpske u Novom Sadu.

TV serijal i humanitarni projekat “S Tamarom u akciji”, koji se već treću sezonu, od marta 2016. godine emituje petkom od 21h, na RTS- u, kontinuirano nailazi na izuzetan prijem i nepodeljenu podršku građana iz

Srbije i inostranstva.

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” se od 2000. godine dodeljuje najuspešnijima u oblasti kulturnog stvaralaštva, unapređenja privrednog razvoja, preduzetntičke kulture i za afirmaciju društvenih vrednosti, a nagrada  nosi ime jednog od najpoznatijih srpskih preduzetnika i dobrotvora, u vreme rađanja i stasavanja građanske Srbije.

Kolektiv Akademije umetnosti u Beogradu čestita Tamari na izuzetnom profesionalnom postignuću i zasluženom priznanju!

Tamara

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub