Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

14 May 2018
Kategorija:
ostale vesti

Treći regionalni edukativni festival “Nakultiviši se!” namenjen mladim autorima i studentima dramskih umetnosti

nakultivisi se 2018_program

Udruženje KULTUROCILIN poziva studente da se priključe 25. 26. i 27. maja u Dorćol Platzu u Beogradu trećem regionalnom edukativnom festivalu “Nakultiviši se!”, namenjenom mladim autorima i studentima dramskih umetnosti.

U želji da poboljšaju saradnju između mladih umetnika u regionu, ali i da obezbede razmenu iskustva kroz predavanja i masterklasove, organizatori, Čarna Vučinić i Damjan Knežević, studenti IV godine produkcije naše Akademije, odlučili su da po treći put organizuju regionalni edukativni festival “Nakultiviši se!”

Očekuju nas predavanja, masterklasovi, izložbe, književno veče, glumački performans, muzički nastupi, filmske projekcije a sa idejom “da prerastemo u tradicionalnu manifestaciju, povezujemo mlade, ohrabrujemo i podstičemo njihovo umrežavanje i bodrimo hrabre iskorake”, navode organizatori u saopštenju.

Učesnici festivala biće studenti iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, kao i mladi i oni koji se tako osećaju.

Predavači na konferenciji biće priznati dramski umetnici: reditelj Elmir Jukić koji će govoriti na temu “Film kao odbrana od sveta koji se raspada”, dok će glumci Marko Mandić i Svetozar Cvetković raspravljaće na temu “Umetnost: izazov za misli”.

Novina ovogodišnjeg Festivala su MASTERKLASOVI i to:

Fetsival organizuji

Na OVOM LINKU možete preuzeti prijave za festival. Rok za prijavljivanje je do 15. maja u ponoć.

Učesnici iz Beograda koji budu izabrani za učešće na masterklasovima, biće kontaktirani mejlom do 18. maja.

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete pisati organizatorima na mejl carna@kulturocilin.com

Program Festivala:

nakultivisi se 2018_program

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub