Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

16 May 2018
Kategorija:
ostale vesti

U Narodnom pozorištu Sombor počele probe za predstavu “Samoubica” u režiji Milana Neškovića

Pozoristesombor

U petak, 4. maja, u Narodnom pozorištu Sombor počele su probe za predstavu “Samoubica” Nikolaja Erdmana u režiji Milana Neškovića, profesora na Katedri za Glumu naše Akademije.

U predstavi će igrati Branislav Jerković, Minja Peković, Ivana V. Jovanović, Marko Marković, Srđan Aleksić, Dragana Šuša, Pero Stojančević i Mihajlo Nestorović. Kompozitor na predstavi je Irena Dragović Popović, dramaturg Maja Todorović, scenograf Vesna Popović, kostimograf Biljana Grgur i asistent režije Tijana Markovinović.

Premijera je zakazana za sredu, 13. juna u 20 časova, kao uvod u 26. Pozorišni maraton.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub