Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

16 Apr 2018
Kategorija:
ostale vesti

U utorak 17. aprila radionica ‘Čitanje fotografije’ profesora Milana Radovanovića

Radionica_Radovanovic

Profesor Akademije sa Katedre za fotografiju i kameru Milan Radovanović održaće u utorak, 17. aprila, od 17.30 časova u beogradskom Dorćol Platzu radionicu iz oblasti “Savremeni teorijski pristupi u fotografiji”.

Pozivamo sve buduće i sadašnje studente naše Akademije, ali i sve ostale zainteresovane da prisustvuju ovoj zanimljivoj radionici.

Ulaz je slobodan.

 

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub