Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

AKREDITACIJA ZA OBAVLJANJE NAUČNO-ISTRAŽIVAČKE DELATNOSTI

Akademija umetnosti, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije akreditovana je za obavljanje naučnoistraživačke delatnosti u oblasti humanističkih nauka – dramskih i audiovizuelnih umetnosti, muzičke umetnosti i primenjene umetnosti i dizajna (Rešenje br. 660-01-00002/9 od 12.07.2018). Usaglašenost …

13 Mar 2018
Kategorija:
ostale vesti

Učešće Jovana Dopuđa na masterclassu u Sofiji

thumbnail

Jovan Dopuđ, student treće godine Akademije na smeru Filmska i televizijska režija i montaža, sa svojim ispitnim filmom “Obeleženi”, predstavnik je naše zemlje na elitnom masterclassu “7x7x7″ u Sofiji, koji se održava od 10. do 17. marta.

Sedam fakulteta članova mreže SEECS su poslali 7 studenata (jednog iz svake škole) koji će zajedno provesti 7 dana u Sofiji sa jednim ciljem: da putem zajedničkih “brain-storming” sesija, koje će trajati bar po 12 sati svakog dana, dođu do projekta na kome mogu u budućnosti svi zajedno sarađivati.

Taj projekat može biti zajednička koprodukcija, scenario, tranformacija nekog od postojećih projekata učesnika ili nešto drugo.

Ukoliko rezultat ovog zanimjivog masterclassa budu na visokom nivou, on će biti deo projekta “5x5x5″ mreže CILECT (5 studenata iz 5 regiona rade 5 dana zajedno), a realizaciju najboljeg projekta finansiraće upravo pomenuta organizacija.

CILECT mreža (Centre international de liaison des écoles de cinéma et de télévision) je udruženje najvažnijih filmskih i televizijskih škola u svetu, osnovano daleke 1955. godine u Kanu. SEECS je regionalni ogranak mreže CILECT za ovaj deo Evrope.

Marked/Obeleženi – Trailer from Jovan Dopuđ on Vimeo.

facebook share
tweet this
google +

vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub