Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

kategorije vesti
14 Jul 2017

RETROSPEKITVA IZLAGAČKIH AKTIVNOSTI STUDENATA KATEDRE ZA FOTOGRAFIJU I KAMERU AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU U ŠKOLSKOJ 2016/17. GODINI – 4 VELIKE IZLOŽBE

Naš fakultet je svojim studentima omogućio da svoja fotografska postignuća izlože u Kući Kralja Petra I, galeriji Univerzitetske biblioteke i Klubu Narodnog pozorišta u Beogradu.

14 Jul 2017

TRI STIPENDIJE ZA UPIS NA STUDIJE FILMSKE I TV MONTAŽE ZA NAJBOLJE KANDIDATE U SEPTEMBRU

I stipendija 100% školarine II stipendija 50% školarine III stipendija 30% školarine
Budi jedan od najboljih na prijemnom 08. septembra , pokaži svoj talenat i postani stipendista Akademije umetnosti u Beogradu!

14 Jul 2017

PRIJEMNI ISPITI ZA UPIS NA OSNOVNE STUDIJE U SEPTEMBARSKOM ROKU

Predaja dokumenata za prijemne ispite za sve studijske programe od, 21. avgusta 2017., Nemanjina 28, od 09-16 časova!

13 Jul 2017

STUDENTI IZ INOSTRANSTVA KOJI SU PREPOZNALI NAŠE VREDNOSTI I UPISALI I GODINU STUDIJA NA AKADEMIMIJI UMETNOSTI U BEOGRADU – PROČITAJTE NJIHOVE PRIČE

Naši studenti ove godine dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Šri Lanke

13 Jul 2017

JEDINSTVENI AKREDITOVANI MASTER PROGRAMI U AKADEMSKOJ 2017/18. GODINI!

Fotografija i kamera
Kompjuterska muzika i multijediji
Umetnost dokumentarnih formi
Multimedialno scensko stvaralaštvo
Kreiranje imidža u umetnosti i medijima

12 Jul 2017

SARADNJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU SA 8 UMETNIČKIH FAKULTETA U SVETU

Nacionalna filmska škola-Rim, Nacionalna Akademija za pozorišnu i filmsku umetnost-Sofija, Univerzitet Lojola Merimaunt-Los Anđeles, Univerzitet Stanford-Stanford,

Koledž Kolumbija-Čikago, Univerzitet Sao Paolo, Nacionalni Institut za vizuelne umetnosti i tehnologije emitovanja-Brisel, Nacionalna državna škola za film, pozorište i televiziju-Lođ.

09 Jul 2017

PREDAVANJE “BIBLIJA I POSLOVNA ETIKA U 21. VEKU” PROF. DR MILANA RADOVANOVIĆA U DOMU OMLADINE BEOGRADA 12. JULA U 19 ČASOVA

Tendencija da se pitanje povezivanja poslovnih obaveza sa unutrašnjim smislom života implementira i na menadžment preduzeća i kompanija – osnovna tema predavanja! Dobrodošli!


vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub