Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

kategorije vesti
20 Oct 2017

Održana prva radionica Kluba A

U četvrtak, 19.10.2017. godine, u prostoru Galerije (Balkanska 21) je održana prva radionica u okviru Kluba A.

20 Oct 2017

„HORIZONTI“ U PROGRAMU FILMSKOG FESTIVALA U KAIRU

Nastao u produkciji Akademije umetnosti u Beogradu, dugometražni igrani film „Horizonti“ Svetislava Dragomirovića, apsolventa režije na katedri za televizijsku režiju na Akademiji umetnosti, biće prikazan u okviru programa 39. Međunarodnog filmskog festivala u Kairu.

19 Oct 2017

Intervju: Nemanja Krstić, apsolvent na katedri za kameru

Izložba Nemanje Krstića, „Ja sam terorista“ je otvorena u 2.10.2017. godine u Beču, u okviru BALKAN REFUGEE TRAIL -VIENNA CONFERENCE u Europahaus Wien.

17 Oct 2017

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe Milice Bajić Đurov, profesorke Akademije umetnosti u Beogradu

Izložba „Scenski zapisi“ 19. oktobar 2017. godine u 19 časova u Umetničkom centru Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković“ u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 71 Na izložbi će biti prikazana scenografska ostvarenja (skice i fotografije produkcija) nastala u poslednje dve decenije, a fokus …

16 Oct 2017

GOSTUJUĆE PREDAVANJE PROFESORA ĐORĐA ODANOVIĆA

Izuzetna nam je čast da vas obavestimo da će u sredu, 18. oktobra u 16 h u PC-sali, Balkanska 21, biti održano predavanje profesora fotografije Đorđa Odanovića sa Novosadske Akademije. Iskoristite jedinstvenu priliku da se upoznate sa fotografskim opusom autora …

11 Oct 2017

Svetska premijera filma „Isti“ na 30. Medjunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Amsterdamu

  Dokumentarini film „Isti“, Dejana Petrovića, profesora filmske i TV režije na Akademiji umetnosti u Beogradu će imati svetsku premijeru na 30. Medjunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Amsterdamu IDFA. Film će biti prikazan u okviru takmičarskog programa. (Program) Učešće u …

06 Oct 2017

Dobrodošli na književno umetničko veče povodom 125 godina od rođenja Ive Andrića

Akademija umetnosti u Beogradu Vas poziva na obelezavanje 125 godina od rodjenja našeg nobelovca, književnika Ive Andrića.


vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub