Besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita

RASPORED PRIJEMNIH ISPITA, ŠTA JE SVE POTREBNO PRIPREMITI, PRIMERI TESTOVA OPŠTE KULTURE I POZNAVANJA UMETNOSTI, PRIMERI TEMA I PITANJA NA PRIJEMNIM ISPITIMA

Besplatne konsultacije i online prijava za buduće studente

Odaberite studijski program koji želite i prijavite se online ili u Sekretarijatu Akademije umetnosti, Nemanjina 28, na prvom spratu, od 9-16 časova.

AKREDITACIJA AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU

Akademija umetnosti u Beogradu je aktreditovana visokoškolska ustanova, sa akreditovanim svim studijskim programima od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Republike Srbije.

Akademija umetnosti – Dozvola za rad

Akademija umetnosti, PRVI akreditovan fakultet u polju Umetnosti u Republici Srbiji, dobila je Dozvolu za rad 4. maja 2010. godine.

Uspesi studenata i diplomaca Akademije umetnosti

Ponosna na svoje studente, Akademija umetnosti želi da sa svima podeli vesti o njihovim uspesima i najvažnijim profesionalnim angažmanima.

kategorije vesti
21 Mar 2017

NA OVOGODIŠNJEM 62. STERIJINOM POZORJU REKORDNE TRI PREDSTAVE U REŽIJI JEDNOG REDITELJA – MILANA NEŠKOVIĆA – PROF. AKADEMIJE UMENOSTI U BEOGRADU

U takmičarskom programu Pozorja “Ruža uvela” vranjskog pozorišta i “Maestro” somborskog pozorišta i predstava studenata glume AU na Pozorju mladih!

21 Mar 2017

FILM “ĐURĐEVAK CRVENI” HADŽI ALEKSANDRA ĐUROVIĆA – NAJBOLJI FILM U DOMAĆOJ SELEKCIJI NA PROKUPAČKOM FESTIVALU U DK “STUDENTSKI GRAD”, 22. MARA 2017.

Film je inspirisan istinitom pričom o nastanku jedne od najpopularnijih srpskih narodnih pesama “Đurđevdan” tokom Drugog svetskog rata.

20 Mar 2017

KRISTINA JOVANOVIĆ – APSOLVENTKINJA GLUME AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU ANGAŽOVANA NA TV, FILMSKIM I POZORIŠNIM PROJEKTIMA U HRVATSKOJ I SRBIJI

Snimila je film “Sword of Vengeance” i seriju “Prava žena”. Igrala je u projektu “Ne/Vidljivi grad” Dah Teatra i peva u R’N’R bendu E Play.

16 Mar 2017

DIPLOMIRANI GLUMCI AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU PREMIJERNO U PREDSTAVI “KIR JANJA” NA VELIKOJ SCENI “AKADEMIJE 28″

“Kir Janja”, Jovana Sterije Popovića kao vesela, dinamična i poučna predstava – premijerno u četvrtak, 16. marta 2017., u 20h

10 Mar 2017

STUDENTI AKADEMIJE UMETNOSTI U BEOGRADU ČLANOVI ŽIRIJA NACIONALNOG FESTIVALA DEČIJEG VIDEO KLIPA KIDIKEM 2017. U ORGANIZACIJI DEČJEG KULTURNOG CENTRA BEOGRADA

Filmove ocenjuju Tamara Tasić, Isidora Bulatović, Ana Maria Matić, Urša Rahne, Aleksa Mirosavljević, Aleksandar Jovan Krstić i Miloš Đorđević.

07 Mar 2017

NAGRADNI KONKURS ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU OD 10. MARTA DO 10. APRILA 2017.

Najbolje očekuju nagrade! Za sve autore koji uđu u uži izbor biće organizovana kreativna fotografska radionica na Akademiji umetnosti u Beogradu!
Prijavi se i pošalji svoje radove!

03 Mar 2017

PROMOCIJA KNJEGE “RADE MARKOVIĆ – POSLEDNJA DECENIJA”, 07. MARTA NA KOLARCU

Rade Marković kao jedan od naših najvećih dramskih umetnika i najpostojanijih imena srpskog glumišta, kao profesor glume Akademije umetnosti u Beogradu izveo je jednu klasu glumaca.


vidite nas


informator


studentski
servis


Filmski
klub